RIDERS 4EVER
Moderator
Ludziska trzeba chyba odbić nasz zamek:D
Tutaj piszcie propozycje odnośnie taktyki najazdu na zamek:P
No to ja MAM taki pomysl odnosnie juz jak by nam chieli zabrac korone!!!
Jak Oracle bedzie klikal na statue!!!to jaski sm go ze skilla "lightinga"wtedy on sie oduwa od korony i traci na nią kontrole elf lub sm zamraza:D i jakis BK TS
proponuje Potion of bless wkaldasz blessa w pralek i pierz(1kombinacja)
-jest to wspomagacz, bardzo przydatny podczas CS. Zwiększa on dmg oraz ignoruje obronę bram i statuł. Bez niego nie ma co liczyć na zniszczenie wszystkich celów w ciągu 2 godzin. Robi się go w Chaos Machine. Wkładając 1 Blessa do "pralki" otrzymujemy 5 spakowanych miksturek (np. jeśli włożymy 6 Blessów, otrzymamy 30 spakowanych PoB).
potion of soul-tak samo wkladamy soule
drugi ważny "dopalacz". Zwiększa on speed'a postaci o 20 wartości. Także warto się w to zaopatrzyć.
CO DO KORONY;
1.Po wciśnieciu przycisków postacie muszą zostać kolo przycisku i stać na platformie bo jeżeli zginie bądz Zejdzie z platformy korona znika do czasu ponownego Kliknięcia wiec strategicznym punktem czasem jest bronienie tych właśnie przycisków jak i korony
2. 3 BK i 1 HE stają przy ostaniej bramie BK ustawiaj sie tak aby krecąc TS zasłaniali cała brame ale nie ralnili siebie!!a elf buffuje z tyłu
3 Dobre pt najlepsze to 3BK DL I ELF!!!BUUF i JAZDA
to teraz ja xD
nie wiem czy mamy tylu BK ale powiem^^
po 2bk na kazda brame (te pierwsze trzy moga byc puste^^) przed komnata 3bk i 1elf do bufa ;]
2 sm po bokach aby spowolnic przeciwnika podjezdza bk z cyclona ts i lezy koles^^ <jak bede mial jeszcze jakas wene tworcza to napisze >
aha no i komnata to tak jak przedmowca Kilus na switcha bym dal 2bk 1sm i elfa
Ostatnio edytowany przez Bossik (2008-05-17 00:27:02)
Moderator
Co do obrony zamku to strategie mamy:P Długo broniliśmy i wiadomo jak sie rozstawić. Jeżeli chodzi o obronę switchy to BK,elf i DL, Sma nie powinno tam być gdyż zamraża on swoich z ice'a i jest to małe utrudnienie dla nas.
KiluS wiem o potach bless, niestety po RIPie one nie działają (wypierzesz je w pralce, ale po paru sekundach znikają, sprawdzałem już to)
Co do rozstawienia graczy pomysły macie dobre, pytanie tylko czy będzie aż tylu graczy żeby to zrobić
Co do ataku to myślałem, że zrobimy 3 porządne pt(3BK,elf i DL), po jednym pt na switch i jedno ze mną do korony. Zadaniem SMow będzie pozbawienie broniących ich elfów i niedopuszczenie ich do zamku z powrotem.
Moglibyście jeszcze wszyscy wejść na TS( jak będzie działać dzisiaj), nie musicie się odzywać, wystarczy, że będziecie słuchać mnie;)
NIE KiluS tylko Kilus bo dostaniesz warna:)